Minimalistische badkamers, Moderne badkamers voorbeelden

Moderner minimalistische badkamer van een droomvilla uit 1969


Deze luxe moderne badkamer hebben we gevonden op de website van Bjurfors.se. De Zweedse makelaar heeft een droomvilla te koop staan uit 1969, die onlangs volledig verbouwd is. Het interieur ziet er niet alleen super strak uit, de villa is ook voorzien van heel veel moderne gemakken. Zo is de villa voorzien van een enorme tuin met een groot zwembad, een grote witte moderne open keuken, een wijnkelder en twee badkamers. Hieronder zien jullie de grote master badkamer.

Moderner minimalistische badkamer van een droomvilla uit 1969

Lichtgrijze mozaïektegeltjes

De stijl van de badkamer kan omschreven worden als minimalistisch modern. Dit is te danken aan de kleine lichtgrijze mozaïektegeltjes, die zowel voor de muur als op de vloer gebruikt zijn.

Moderner minimalistische badkamer van een droomvilla uit 1969

Praktische indeling

Het is bovendien erg praktisch ingedeeld. Aan één kant vind je de badkamermeubel, een strakke witte badkamermeubel met dubbele wastafels, bijbehorende inbouwkranen en een brede wandspiegel. Aan de andere kant van de badkamer vind je het toilet en de ruime luxe inloopdouche, die middels een dikke vaste muur van elkaar zijn gescheiden. Aan deze muur zijn moderne chromen handdoekrekken opgehangen, waar handdoeken aan gehangen kunnen worden.

Moderner minimalistische badkamer van een droomvilla uit 1969

De inloopdouche is voorzien van mooie dubbele glazen deuren, die de badkamer een mooie luxe uitstraling geven. Dat zelfde geldt natuurlijk ook voor de luxe doucheset, bestaande uit de design handdouche en de grote regendouchekop uit het plafond. Dit soort douches zijn tegenwoordig de standaard. Grohe heeft zelfs douches op maat!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply