Moderne badkamers voorbeelden, Witte badkamer

Strakke witte badkamer door Cocoon Living


Vandaag willen we jullie inspireren met een Nederlandse badkamer. Het is een project die we gevonden hebben in de portfolio van Amsterdamse studio Cocoon Living. Zij hebben een familiewoning met drie verdiepingen volledig gerenoveerd, als onderdeel van een nog groter project, waarbij meerdere oude grachtenpanden worden verbouwd. Het interieur van dit appartement ziet er in ieder geval schitterend uit. En ook de badkamer is om van te dromen!

Strakke witte badkamer door Cocoon Living

HI-MACS® natural acrylic stone

Het gehele interieurontwerp kenmerkt zich met witte wanden, donkere eiken houten elementen en eclectische meubels en accessoires. Deze mix zie je ook een beetje terugkomen in de badkamer. Zowel de wanden als de vloeren zijn afgewerkt met zogenaamde HI-MACS® natural acrylic stone. Een strakke witte naadloze afwerking, die de badkamer super licht en fris maken.

Strakke witte badkamer door Cocoon Living

Dubbele wastafel, inloopdouche en vrijstaand bad

De badkamer is voorzien van moderne gemakken zoals een ruime inloopdouche, twee op maat gemaakte badkamermeubels (met mooie donkere eiken houten accenten) en bijbehorende wastafels én een ovalen vrijstaand bad bij het raam. Het eclectische element vind je boven het bad. Daar is namelijk een klassieke gouden kroonluchter opgehangen.

PVC jaloezieën

Het is al lastig om de juiste raamdecoratie uit te zoeken voor je huis. Voor de badkamer is het hélemaal een uitdaging. Je hebt dan namelijk te maken met een extra factor, waar je in de slaapkamer of woonkamer niet mee te maken hebt, namelijk vocht. Omdat de badkamer een vochtige ruimte is, is het belangrijk dat je raamdecoratie daar tegen kunt. Hier hebben ze gekozen voor mooie witte PVC jaloezieën. PVC jaloezieën zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. Het ziet bovendien ook gewoon erg mooi uit.

Fotografie: Pam Kat

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply