Moderne badkamers voorbeelden

Moderne badkamer met geometrische patronen uit Bulgarije


Dit is de mooie badkamer die ontworpen is door Fimera Design Studio. De Bulgaarse architecten hebben in Lozenets, een kustplaatsje in Bulgarije een mooi modern appartement ontworpen. Het interieur kenmerkt zich met strakke moderne lijnen, en vooral ook het gebruik van bijzondere kleuren. In de woonkamer, slaapkamer en keuken tref je bijvoorbeeld opvallende gele accenten aan. En in de badkamer hebben ze juist gekozen voor een mooie blauwe kleur.

Moderne badkamer met geometrische patronen uit Bulgarije

Witte, grijze en blauwe tegels

De badkamer grenst aan de mater bedroom. Het is klein, maar het is erg praktisch en mooi ingericht. Op de vloer vind je grote lichtgrijze vloertegels, terwijl de wanden bekleed zijn met een grafisch patroon. De grote muur is betegeld met geometrische wandtegels, in de kleuren wit, lichtgrijs en blauw. De muur boven het toilet is betegeld met dezelfde tegels, maar daar ontbreekt de blauwe variant. En in de muur bij de wastafel hebben ze een patroon verwerkt met gaten in de vorm van ruitjes.

Niet alleen de bepaalde wandtegels zijn blauw, ook de wand achter de wastafel is bekleed met een glazen blauwe achterwand. En er is ook gekozen voor blauwe handdoeken.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply