Luxe badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Moderne luxe badkamer van 6,3m2 door Metaforma


Deze mooie badkamer hebben we gevonden in de portfolio van architectenbureau Metaforma. De architecten Anna Topolska en Dominik Kolenda waren verantwoordelijk voor de totale verbouwing van het appartement gelegen in de Poolse stad Poznań. Het appartement werd van top tot teen volledig verbouwd. Alle muren waren eerst verwijderd, om vervolgens een nieuwe indeling te maken. De badkamer heeft een plek gekregen tussen de woonkamer met open keuken en de slaapkamer.

Moderne luxe badkamer van 6,3m2 door Metaforma

Natuurlijke warme kleuren

Middels een prachtige moderne strakke schuifdeur van hout heb je in de hal toegang tot de badkamer. In totaal heeft de badkamer een oppervlakte van 6,3m2. Niet super groot dus, maar het is wel erg praktisch en vooral erg stijlvol ingericht. Het interieur van het appartement kenmerkt zich met het gebruik van mooie natuurlijke kleuren en materialen zoals houttinten, zwart en wit. Deze kleuren zijn ook terug te vinden in het badkamerontwerp.

Moderne luxe badkamer van 6,3m2 door Metaforma

Houten vloer en gestuukte muren

De donkere warme eikenhouten vloer loopt door heel het appartement, en dus ook door in de badkamer. Daar hebben ze het gecombineerd met strak gestuukte en wit geschilderde muren en sfeervolle houten binten aan het hoge plafond.

Badkamer inrichting

Helemaal achterin de badkamer hebben ze de inloopdouche ingericht over de gehele breedte van de muur. De muren in de inloopdouche zijn wel betegeld met moderne grijze wandtegels.

De badkamermeubel het en toilet vind je in het andere gedeelte van de badkamer. De moderne zwevende badkamermeubel past helemaal in de stijl van de badkamer. Niet alleen omdat het een strakke moderne badkamermeubel is, maar ook omdat het gemaakt is van hetzelfde hout als de houten vloer.

Moderne luxe badkamer van 6,3m2 door Metaforma

Moderne luxe badkamer van 6,3m2 door Metaforma

Fotografie: Krzysztof Strażyński

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply