Luxe badkamers voorbeelden

Mooie exclusieve badkamer voor een gezinswoning


Dit is de super mooie en exclusieve badkamer van het Elsternwick project, die ontwerpbureau Mim Design heeft gerealiseerd. Het project omvat een verbluffende interne transformatie van een historisch Edwardiaans huis. Het is een prachtige woning geworden, die volledig gemoderniseerd is, terwijl de karakteristieke sfeer goed in tact is gebleven. In elke ruimte kijk je je ogen uit, en vooral ook in de badkamer. Kijk snel verder en laat ons weten wat je ervan vindt!

Mooie exclusieve badkamer voor een gezinswoning

Volledige verbouwing

De eigenaren van de woning, een jong gezin van vier, wilden hun huis, dat donker was met krappe onbruikbare ruimtes, omtoveren tot een modern toevluchtsoord dat eer betekende aan de architecturale stijl van het tijdperk. Mim Design directeur Miriam Fanning en haar team werden opgeroepen om een ​​plan uit te werken met betrekking tot het interieurarchitectuur, styling en stoffering, wat resulteerde in een geheel nieuwe look.

De klanten wilden een effectievere manier om hun ruimte te gebruiken. Ze voelden dat hun huis weinig stroming had, de plattegrond slecht was uitgevoerd en ruimtes niet optimaal benut werden. Ze wilden een huis dat licht, helder en efficiënt was. Het moest ook functioneel zijn, een plek die hen vreugde bracht en waar ze gasten konden ontvangen en wekelijkse diners met vrienden en familie hielden.

Mooie exclusieve badkamer voor een gezinswoning

Mooi en functioneel gezinswoning

Het doel van het ontwerpteam was om een ​​gezinswoning te creëren die esthetisch aan de behoeften van de klant voldeed, maar ook een praktisch gezinshuis creëerde waar elke kamer en ruimte een doel diende. Het doel van de badkamer is duidelijk. Het is niet alleen een plek waar gewassen en tandengepoetst kan worden, het is een echte relaxruimte geworden, waar ontspanning voorop staat. De badkamer is dan ook voorzien van mooie moderne voorzieningen, zoals een hele ruime inloopdouche, dubbele wastafels, en een modern en luxe vrijstaand bad bij het raam.

Exclusieve materialen

De materialen zorgen ervoor dat de badkamer een hele exclusieve uitstraling heeft gekregen. Mooie grote vloertegels, grote wandtegels, op maat gemaakt wastafelmeubel met marmeren blad, stalen frames voor de douchewand en deur van de inloopdouche, zwarte kranen en douche, noem maar op. Kortom, het is een echte droombadkamer geworden!

Bron: mimdesign.com.au

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply