Industriële badkamers

Rauwe bungalow badkamer


Als je deze badkamer bekijkt, dan zou je zeggen dat het een badkamer is van een stoer industrieel appartement. Het is echter de badkamer van een bungalow, gelegen in Houston in Texas. Het is natuurlijk geen bungalow die je gewend bent, maar een hele stoere bungalow. Dit is te danken aan interieurontwerpbureau Steven Allen Designs, die gekozen heeft voor een stoere, rauwe en eclectische interieurstijl. Eclectisch is de badkamer niet geworden, rauw en stoer zéker wel!

Rauwe bungalow badkamer

Betonvloer en witte wandtegels

Het is de badkamer en suite van de enige slaapkamer van de bungalow. Aan de slaapkamer kant is een grote inbouwkast gerealiseerd, die rondom de deuropening is gerealiseerd. Door het gehele appartement ligt een stoere rauwe betonvloer, die ook naadloos van de slaapkamer doorloopt in de badkamer. Hier hebben ze deze stoere vloer gecombineerd met witte wandtegels, waardoor het geheel geneutraliseerd wordt.

Rauwe bungalow badkamer

Rauwe bungalow badkamer

Rauwe bungalow badkamer

Ruime inloopdouche met dubbele douche

Er is een ruime inloopdouche ingericht, die middels een scheidingswand van de badkamermeubel is gescheiden. De onderkant van deze scheidingswand bestaat uit stoere betonblokken. Dit muurtje is ongeveer een meter hoog, die middels een glazen douchewand met nog een meter verlengd wordt. In de inloopdouche zijn twee douchekoppen geïnstalleerd aan twee wanden naast elkaar. Je kunt hier dus lekker met twee personen tegelijkertijd douchen.

Hoewel er slechts één wastafel aanwezig is, is deze wel lekker breed. De houten badkamermeubel past bij de houten schuifdeur en de houten bekleding van de inbouwkast van de slaapkamer. Boven de wastafel is een grote ronde roestvrijstalen spiegel opgehangen.

eclectische bungalow slaapkamer

eclectische bungalow slaapkamer

eclectische bungalow slaapkamer

Bron: Stevenallendesigns.com | Fotografie: Patrick Bertolino

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply