Industriële badkamers

Stoere badkamer met gele accenten


Geel is een mooie vrolijke kleur, maar het is niet een kleur die je vaak terugziet in het ontwerp van een badkamer. Daar gaan we verandering in brengen met deze stoere badkamer. Het ontwerp is gerealiseerd door de interieur architecten van architectenbureau Fraher Architects, die in 2015 een heel bijzonder project heeft gerealiseerd. Zij hebbein in Londen een karakteristiek herenhuis op een hele bijzondere manier gerenoveerd. En een nieuwe mooie badkamer mag uiteraard niet ontbreken. Hieronder kan je zien hoe het is geworden!

Stoere badkamer met gele accenten

Gele kranen set

De badkamer is niet heel groot. Vandaar dat de ontwerpers hebben gekozen voor een eenvoudige indeling en inrichting. Een strakke gietvloer, strakke witte wanden en eenvoudige, maar erg stoere witte wandtegels. Deze witte wandtegels zijn ook gebruikt als plint, langs de randen van de gietvloer.

Stoere badkamer met gele accenten

Als je binnenkomt, heb je aan je rechterkant de bad-douche-combinatie. Een groot bad bezet de hele breedte van de badkamer, en omdat het gecombineerd is met de douche, is het ook voorzien van een draaibaar glazen douchewand. In één van de muren is een nisje gecreëerd waar flesjes in geplaatst kunnen worden. Maar het meest opvallende zijn natuurlijke de gele accenten, die op meerdere plekken terugkomen in het ontwerp. De hele kranen set is namelijk geel. De badkraan en handdouche, de bijzondere design douchekop, de inbouwkraan bij de wastafel en de sifon.

Deze laatste hebben ze gecombineerd met een brede stoere granieten wastafel, die zwevend aan de muur is gemonteerd. Daarboven is een industriële ronde spiegel opgehangen.

In de hoek, naast de wastafel is nog een toilet ingericht. En zelfs die heeft een mooie gele wcrolhouder gekregen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply