Retro badkamer

Retro badkamer uit Australië


De retro interieurstijl kan erg mooi zijn, maar het kan ook erg overdreven zijn met super opvallende retro elementen. Het is dus de kunst om een mooi balans te vinden, waardoor het retro tintje stijlvol wordt in plaats van too much. Dat hebben de interieur architecten van Hearth gedaan voor een renovatie van een woning uit Melbourne. Daar hebben ze onder andere onderstaande retro badkamer ontworpen.

Retro badkamer uit Australië

Grote zwarte tegels

Het is een hele stoere badkamer geworden met hier en daar een aantal typische retro details. De wanden zijn voor een groot gedeelte betegeld met grote stoere matzwarte tegels. Een strook aan de bovenkant is gestuukt en groen geschilderd. Op de vloer vind je dezelfde zwarte tegels, alleen in het natte gedeelte in de inloopdouche is gekozen voor een mix van kleinere groene en zwarte vloertegeltjes.

Retro badkamer uit Australië

Retro badmeubel

De echte retro look wordt in deze badkamer veroorzaakt door de houten badmeubel, de wandkastjes, de spiegel en de dubbele granieten waskommen. De inbouwkranen van chroom vormen daarbij een mooie combinatie.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply