Luxe badkamers voorbeelden

De luxe badkamer verbouwing door Kerrie Spence


Ben jij liefhebber van moderne luxe badkamers, die tot in de details zijn afgewerkt en gestyled? Vandaag gaan we een kijkje nemen in de prachtige moderne luxe badkamer van Kerrie & Spence. Laat je inspireren door de handige tips, leuke ideeën en mooie foto’s!

De luxe badkamer verbouwing door Kerrie Spence

Kerrie & Spence deden in 2018 mee met The Block – een Australische reality-tv-serie uitgezonden op het Nine Network. De serie volgt vier of vijf stellen die het tegen elkaar opnemen om huizen/appartementen te renoveren en te stylen en ze op een veiling voor de hoogste prijs te verkopen. Kerrie & Spence ijn misschien wel de meest ervaren deelnemers die de show ooit heeft gezien. Keer op keer hebben ze laten zien wat ze in huis hebben, en hebben de meest mooie ruimtes aangepakt. En vandaag willen we dus de moderne luxe badkamer laten zien die door het stel is verbouwd.

Het was al vrij ruime badkamer, maar Kerrie & Spence hadden de badkamer iets vergroot, zodat alle moderne gemakken erin passen die zij in gedachte hadden.

De badkamer is voorzien van vier kleine ramen, die de ruimte voorziet van natuurlijke lichtinval. Als raamdecoratie hebben ze gekozen voor luxe witte shutters, passend bij de moderne luxe stijl van de badkamer.

De luxe badkamer verbouwing door Kerrie Spence

Luxe inbouwspots

Als verlichting wilen Kerrie & Spence inbouwspotjes in het plafond hebben. Omdat het plafond vrij laag is, kan je met inbouwspotjes, met een inbouwdiepte vanaf 15 mm, ervoor zorgen dat het ruimtelijker aanvoelt. Deze vind je zowel terug in het droge als het natte gedeelte van de badkamer. Ze kozen voor luxe inbouwspots met zaagmaat 55mm, wat iets groter is dan de gebruikelijke 44-46mm. Deze led inbouwspots zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren.

Witte tegels

Alle wanden zijn betegeld met strakke witte rechthoekige wandtegels, voor een tijdloze afwerking. Dit hebben ze gecombineerd met marmerlook tegels die op een ongelijkmatige patroon op de vloer zijn gelegd, resulterend in een speelse look.

De luxe badkamer verbouwing door Kerrie Spence

Ruime inloopdouche

Zoals gezegd, is de badkamer ingericht met alle moderne en luxe gemakken die je kunt bedenken. De ruime inloopdouche is daar een mooi voorbeeld van, die over de hele breedte van de badkamer loopt. In de grote muur is een muurbrede nis gecreeerd waar kleine douchespullen op geplaatst kunnen worden. Dankzij het ingebouwde verlichting, ziet dit er super luxe uit in de douche. Dat geldt ook voor de op maat gemaakte glazen douchewand tot aan het plafond, waarmee de inloopodouche van de rest van de badkamer is gescheiden.

Ovaal vrijstaand bad

Naast de inloopdouche, tegen de buitenmuur onder de ramen, vind je het bad. Een luxe wit ovalen bad, gecombineerd met een zwarte inbouwkraan die strak in de muur is verwerkt. Opvallend genoeg vind je twee radiatoren in de badkamer – twee moderne zwarte designradiatoren die ook als handdoekverwarmers gebruikt worden.

De luxe badkamer verbouwing door Kerrie Spence

Zwevende badkamermeubel met dubbele wastafels

De wastafels zijn ingericht aan de andere kant van de badkamer. Daar is een grote op maat gemaakte zwevende badkamermeubel aan de muur gemonteerd – een luxe zwarte meubel afgewerkt met een carrara wit marmeren blad. Daarbovenop zijn dubbele witte wastafels geplaatst, en net als bij het bad gecombineerd met zwarte inbouwkranen. Daarboven vind je twee leuke ronde spiegels. En als extra verlichting is er een koop gecreëerd, waar inbouwspotjes gecombineerd zijn met zwarte opbouwspotjes.

In de hoek naast de badkamermeubel vind je het toilet, met een strak zwart bedieningspaneel, passend bij de andere zwarte details in deze badkamer. Een derde wandspiegel vind je aan de muur aan de rechterkant.

Het badkamerontwerp kenmerkt zich met een luxe zwart wit thema. Door hier en daar wat groene plantjes te plaatsen, is de badkamer ook voorzien van kleur.

De luxe badkamer verbouwing door Kerrie Spence

De luxe badkamer verbouwing door Kerrie Spence

Bekijk ook:
10x Badkamer met spotjes
Luxe badkamer ensuite met zwart staal, beton en hout
Kleine minimalistisch witte badkamer

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply