Badkamer accessoires

Eco badgoed van Yumeco


Als je denkt dat je nieuwe badkamer eindelijk af is, dan heb heb je het waarschijnlijk mis. Een complete badkamer is meer dan alleen een nieuwe vloer, nieuwe wanden, de inlooopdouche, het bad en de wastafel. Na de grote verbouwing komen de kleine details aan bod. Denk aan de haken voor het ophangen handdoekhaken, of de spiegel, maar ook bijvoorbeeld de flessen shampoo of het badgoed. Daarmee wordt de badkamer pas echt af.

Eco badgoed van Yumeco

Yumeco

Vandaag willen we jullie kennis laten maken met het badgoed van Yumeco, omdat we een grote fan zijn van het merk. Change the world sleeping (and bathing). Dat is de droom van Yumeco.

Eco badgoed van Yumeco

Dit doen ze door het maken van beddengoed en badgoed op een duurzame manier. Over heel de wereld zoeken ze naar de mooiste en meest duurzame materialen, zodat ze op een duurzame manier mooie ecologische producten kunnen maken voor de slaapkamer en badkamer. Zo garanderen ze bijvoorbeeld met hun Global Organic Textile Standard certificaat dat ze alleen biologisch kantoen en wol gebruiken. Daarnaast hebben ze ook een Fairtrade certificaat, die garandeert dat ze alleen werken met vakmensen die eerlijke lonen krijgen.

Eco badgoed van Yumeco

Niet alleen de duurzame manier is mooi, waarmee de producten worden geproduceerd, ook de producten zelf zijn heel mooi. Yumeco heeft een groot assortiment beddengoed, zoals dekbedden, kussens en hoeslakens. En om je badkamer compleet te maken, kan je bij Yumeco terech voor mooi, zacht eco badgoed. Denk aan washandjes, handdoeken, douchelakens, badlakens, matmatten, noem maar op.

Eco badgoed van Yumeco

Al het badgoed voelt heerlijk zacht aan, wat dus te danken is door het katoen van kleine katoenboeren uit India. Het 100% biologisch katoenen badgoed is nooit in aanraking geweest met pesticiden of andere nare chemicaliën. Dat is natuurlijk wel zo fijn. Alle badgoed producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en acht mooie zachte kleuren: pure white, white sand, light sand, warm taupe, dusty rose, sea green, mistry grey en dark grey.

Eco badgoed van Yumeco

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply