Badkamer ideeen

Onze ideeën voor een perfecte vloer


Of het ontwerp nu hout, steen of marmer is – pvc tegels zijn altijd een fantastische vloerbedekking voor elke kamer in huis. Een pvcvloer heeft verschillende technische voordelen die vaak onderschat worden. Zo is een pvc vloer waterdicht en kan het dus ook gelegd worden in je badkamer en keuken.

Ook biedt een pvc vloer vele optische voordelen, zo zijn krassen niet zo snel zichtbaar en is het verkrijgbaar in vele verschillende patronen, ontwerpen en kleuren. Op deze manier past een pvcvloer altijd in jouw droominterieur!


Pvctegels kan je installeren op verschillende manieren, de meest gebruikersvriendelijke methode is de zelfklevende methode. Hiervoor hoeft er geen profesional aan de pas te komen; je kunt eenvoudig de sticker die op de onderkant zit weghalen en de vloer bevestigen. Ook zijn zelfklevende pvc tegels de meest goedkope pvc tegels die verkrijgbaar zijn, ondanks de hoge kwaliteit die de producten hebben. Ontdek hier alle mogelijkheden voor zelfklevende pvc tegels.

Visgraat

Er zijn verschillende populaire trends in de vloerenwereld, naast de grote trend van pvc tegels zijn er nog andere trends. Denk bijvoorbeeld eens na over hoe een visgraat vloer bij jouw interieur past, met een visgraatvloer haal je een vloer in huis die karakter uitstraalt en die niet vergelijkbaar is met elke andere vloersoort. Met name visgraat vloeren met smalle planken zijn erg populair geworden.

visgraat pvc vloer badkamer

Hout

Wat ook erg populair is, is een pvc vloer met hout ontwerp. Parketvloeren zijn vrij overbodig geworden over de laatste jaren, aangezien pvc vloeren het prachtige ontwerp van een parketvloer combineert met zijn hoogwaardige technische eigenschappen. Houten PVC vloeren zijn er in overvloed en met name eiken en beuken vloeren zijn erg in trek onder de meeste interieurstylisten. In tegenstelling tot de visgraatvloeren zijn brede planken met houtmotief erg populair geworden. Dit kan je onder andere vinden in de Forbo Allura collectie.

gerflor pvc badkamer

Industrieel

Doe gewaagd met een industrieel interieur. Met name de uitstraling en oppervlaktemateriaal zorgt voor een prachtige industriële uitstraling. Met name een matte toplaag; waardoor je vloer niet glimt is erg in trek. Vloeren met een stoere uitstraling groeien, zo ook de Rigid Lock 55 collectie van Gerflor. Voor industriële vloeren zijn er verschillende mogelijkheden, met name vloeren met hout- en steenontwerpen zijn erg geliefd. Elke kleur kan een industriële uitstraling geven, ook kleuren als licht eik of suave aqua, het is vooral belangrijk dat je dit goed combineert, met smaakvolle meubels en een mooi behang.

betonlook pvc tegels badkamer

Duurzame vloeren

Wat ook erg belangrijk is voor vloeren is de productie; veel mensen geven de voorkeur aan een ecologisch geproduceerde vloer. Biologisch geproduceerde vloeren zijn beschikbaar in veel materialen, kleuren en afwerkingen. Linoleum is bijvoorbeeld een erg duurzame vloer en is zeker een optie die je moet overwegen als je op zoek bent naar een duurzame vloer. Er zijn ook pvcvloeren met een duurzaam productieproces. Met name de vloeren van Wineo zijn op erg duurzame wijze geproduceerd. Als u op zoek bent naar een duurzame vloer neem dan hier een kijkje. De vloeren van Wineo zijn beschikbaar in zowel steen, als houtontwerpen, en zijn leverbaar in allerlei soorten kleuren, op deze manier kan jij het interieur van je dromen ontwerpen in een handomdraai.

Bekijk ook:
Kleine praktische badkamer in een prefab woning
Deze kleine badkamer is voorzien van een geweldig mooi stenen plafond!
Deze kleine badkamer is voorzien van een geweldig mooi stenen plafond!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply